Jump to content

Nyhetsbrev - Info fra fjelltrimmen april 2019


Kjell Iver

Recommended Posts

Tursesongen er i ferd med å komme i gang for fullt. Vi har tilrettelagt litt mer nå i det siste, og vi prøver å få de mest populære fjellene litt tørrere.  Vi er ikke ferdige enda, og vi har nå ca 100 meter plank til tørk som vi vil benytte etterhvert som det trengs på Gåsheia eller Tilremshatten. Alle fjelltrimtoppene har hatt besøk i år, men de høyeste toppene er det nok best å vente med til litt mer av snøen forsvinner, men det meldes at Øyrtinden er mer eller mindre snøfri på stien. 

Statistikk over bestigninger:

Det er laget en enkel statistikk som viser antall bestigninger. Dere finner denne her . Som dere ser er det rekordbesøk for tiden, blant annet med hele 107 bestigninger på 2 påskedag. Det er registrert over 13000 bestigninger på nettsiden siden vi startet i det små for 2 år siden, og det er nå stadig nye fjelltrimmere som finner gleden i å gå i de flotte turområdene vi har.

Turgruppe - intern konkurranse

Det ble etterlyst en egen gruppe for sykehjemmet i Brønnøysund, og det er nå laget. Man må velge om man ønsker å være i Brønnøy Kommune eller Sykehjemmet, eller man kan skifte mellom disse to. Man endrer gruppe her.

Det er for tiden følgende grupper man kan delta i: Brreg, Brønnøy Kommune, Brønnøy Sykehjem, Pensjonist, Offshorearbeider.

Når man har valgt gruppe kommer det en boks på fremsiden som viser hvordan man ligger an i forhold til andre i samme gruppe.

Send en melding enten her eller på facebook om det mangler firma/gruppe.

Har du barn du ønsker å registrere for kan jeg legge de inn med fornavn eller initialer. Send meg en melding her på fjelltrimmen med barnas navn.

Anonyme brukernavn:

For de som ønsker et mer anonymt navn kan man nå endre dette selv i innstillingene..

Vipps:

Fjelltrimmen har nå fått VIPPS - nummeret er 558508

Fjelltrimkrus

De fleste av oss har vel en anseelig mengde med krus og skapene er fulle. Mange velger da også å ikke hente kruset sitt noe som gjør at vi har mange krus liggende.

Vi ser nå på muligheten for å få laget et frokostfat som alternativ til kruset, slik som Hattfjelldal har gjort. Dette er noe som vil bli avgjort før sommeren, når vi ser hva prisen vil bli og at kvaliteten blir bra. 

Grasrotandelen

Grasrotandelen har vært svært verdifull for oss i fjelltrimmen. Den har finansiert mye av fjorårets aktiviteter og til innkjøp av mere verktøy. Søk oss gjerne opp og legg oss til om du ikke alt har gjort det.

Støtte til fjelltrimmen 2019

Sparebank1 Nord-Norge støtter fjelltrimmen med 30 000,- og dette vil i sin helhet bli benyttet til sikringsarbeid og klopplegging etter behov. 

Registrering på toppen

Mange fjelltrimmere velger å kun registrere seg hjemme etter at man har vært på tur. Dette kan man som kjent gjøre en gang pr topp på årets fjelltrimtopper. Dette er en helt grei måte å gjøre det på.

For de som ikke får til registrering ved varden så kan bruksanvisningen her være til nytte? 

Mange velger å lage seg et ikon på Hjemskjerm, som en app, for fjelltrimmen. Dette er kun mulig med Safari på Iphone, men med Android er dette enklere å sette opp. Bare husk å ikke trykk på NEI om du skal registrere på en topp, for da slår man av GPS funksjonen i 30 minutter. Alltid trykk ja. :), så snart GPS oppdaterer telefonen på posisjon kommer korrekt fjelltopp opp til slutt.

Ta kontakt om du ikke får til å registrere deg på toppen!

Ha en fin tursesong!

Hilsen Fjelltrimmen ved Kjell Iver

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.